The Best Moscow Mule Cocktail Recipe

Innholdsfortegnelse:

The Best Moscow Mule Cocktail Recipe
The Best Moscow Mule Cocktail Recipe
Anonim

Moskva-muldyret er en spektakulær blandingsdrink som også er utrolig enkel. Det er ingen store hemmeligheter for å lage et flott Moskva-muldyr - alt du trenger er vodka, ingefærøl og limejuice. Den krever ikke risting eller noe spesielt barverktøy, så hvem som helst kan blande det på få minutter. Denne uformelle vodkacocktailen er flott for enhver anledning, og har et kjipt krydder som er forfriskende og oppkvikkende.

Moskva-muldyroppskriften dateres til andre verdenskrig. Drinken kom tilbake i søkelyset på det 21. århundre, og det er en av de hotteste bardrinkene i verden i dag. Denne gjenoppblomstringen introduserte en ny generasjon drinkere til den gode smaken av Moskva-muldyret. Det har også ført til noen få misoppfatninger, inkludert rik bruk av ingefærøl.

Hvis du vil gå den tradisjonelle ruten, server Moskva-muldyret ditt i et kobberkrus. I tillegg til å lage en kjekk drink, holder kruset cocktailen godt avkjølt, selv på varme dager. Noen drikker tror at det gir en fin smak til drinken også. Et krus er ikke nødvendig, og drikken er like forfriskende i et vanlig glass.

"Moskva-muldyret er like klassisk som vodka-cocktailer blir. Det er omtrent like enkelt å lage som en gin og tonic. Ikke bekymre deg for mye om å lage limejuice på forhånd. Klem inn saften fra en skive eller to er nok." -TomMacy

Image
Image

Ingredienser

  • 2 unser vodka
  • 1/2 unse ferskpresset limejuice
  • 4 unser ingefærøl
  • Klimekile, til pynt

Steps to Make It

Samle ingrediensene.

Image
Image

Hell vodka og limejuice i et kobberkrus, et rustfritt stålkrus eller et collins-glass fylt med isbiter.

Image
Image

Topp av med ingefærølet og pynt med en limekive. Server og nyt.

Image
Image

Tips

  • Det er vanskelig å gå g alt med ditt valg av vodka i denne drinken. Mange budsjettvennlige merker gjør en Moskva-muldyr like god som noen av premium-vodkaene. Hell favorittene dine og se hvilken du liker best.
  • Fersk limejuice foretrekkes i enhver cocktail, og det utgjør en stor forskjell i denne oppskriften, og gir et fint surt kick til smaken. For enkelhets skyld presser du saften fra en halv lime eller to limebiter (etter smak) direkte i glasset.

Inneholder ingefærøl alkohol?

I motsetning til navnet er ingefærøl alkoholfritt, selv om den originale britiske versjonen inkluderte alkohol. Flertallet av moderne ingefærøl er en brus og en krydret versjon av ingefærøl som vanligvis er laget med ekte ingefær. Gode ingefærøl kan drikkes rett og lage en utmerket cocktailmikser.

Kan du lage et Moskva-muldyr med Ginger Ale?

Mange mennesker, inkludert bartendere, har laget Moskva-muldyret med ingefærøl eller sitrusbrus i årevis. Hvis du ønsker å holde det autentisk, så krever denne cocktaileningefærøl. Teknisk sett, hvis du heller ingefærøl, tjener du en vodkabukk. Det er en vodkapresse med sitron-lime og club brus, og club soda alene gjør den til en vodka brus.

Hva er det beste ingefærølet for en Moscow Mule?

Det er mange imponerende ingefærøl å velge mellom i dag. Alternativene øker hele tiden, mye takket være denne spesielle drinken. Hvert merke varierer i ingefærens intensitet så vel som sødmen. Noen har et mykere krydder som minner om ingefærøl, mens andre er veldig sterke og uforglemmelige. To ingefærøl som ble utviklet spesielt for cocktailer er Q Ginger Beer og Fever-Tree Ginger Beer. Begge utgjør et utmerket muldyr og faller midt i ytterpunktene.

Hvor sterk er Moskva-muldyret?

Den gjennomsnittlige Moskva-muldyret er ganske tam, selv om det vil variere med mer eller mindre ingefærøl. Hvis du heller en 80-proof vodka med 4 unser ingefærøl, er alkoholinnholdet bare 11 prosent ABV (22 proof). Generelt tilsvarer det gjennomsnittlig glass vin.

Moskva-muldyrets historie

Sammen med drinker som den hvite russeren, ble Moskva-muldyret designet for å selge vodka til amerikanske drikkere på midten av 1900-tallet. Før den tid var vodka relativt ukjent for amerikanere, selv om det ikke tok lang tid før de ble forelsket i den klare ånden.

Det er et par krav til oppfinnelsen av Moskva-muldyret. Den ene dateres til 1939 på puben Cock 'n Bull i Hollywood. Historien forteller at barens eier, Jack Morgan, gikk sammen med Smirnoff Vodkas John Martin for åpromotere vodkaen og barens hjemmelagde ingefærøl. Tilsynelatende var det en vinnersituasjon for teamet fordi begge drikkevaremerkene lever i beste velgående i dag.

En annen historie hopper frem til 1941 i samme bar da bartenderen, Wes Price, trengte å losse noe brennevin som ikke ble solgt. Denne vellykkede kampanjen ble forsterket av en markedsføringskampanje der et Moskva-muldyr laget med Smirnoff ble servert i kobberkrus. Krusene ble drikkens varemerkekar, kampanjen ble en suksess for den russiske vodkaen, og muldyret var en kjempehit.

Er det trygt å drikke fra et kobberkrus?

Populariteten til Moskva-muldyrets kobberkrus har tatt opp muligheten for kobbertoksisitet. Bekymringen er at sur mat og drikke kan lekke kobber ut av uforede kobberkar, og US FDA har retningslinjer for virksomheter som bruker dette materialet. Eksperter sier at en drink må sitte i kruset i timevis for å få i seg en skadelig mengde kobber, og det anbefales ikke å lagre sur mat eller drikke i kobber. De fleste kobberkrus som selges i dag er imidlertid foret med nikkel, rustfritt stål eller et annet matsikkert belegg og er helt trygge for drinker.

Oppskriftvarianter

Siden dette er en så populær cocktail, er det ingen overraskelse at Moskva-muldyret har fungert som inspirasjon for mange flere drinkoppskrifter. Det er den perfekte basen for eksperimentering, og du kan virkelig ha det gøy å leke med smakene.

  • I vodka ingefærcocktailen er ingefærølet byttet ut med en kombinasjon av ingefær enkel sirup og klubbbrus. Dette resulterer i en søtere, mindre krydret drink.
  • Bytt ut vodkaen mot gin, og du har det klassiske tåkehornet.
  • Legg til dimensjon ved å blande litt mynte inn i tåkehornet og nyt det populære gin-gin-muldyret.
  • Kentucky-muldyret, eller hestefjæren, bruker en shot bourbon til brennevinet.
  • En drink k alt det meksikanske muldyret foretrekker tequila.
  • Mens et cubansk eller jamaicansk muldyr har rom, krever mørket og stormen en spesifikk mørk rom.
  • Varm ting om vinteren med pærevodka og ingefærøl for å lage et rykende julemuldyr.
  • Perfekt for høsten, å legge eplecider til den grunnleggende muldyrformelen skaper et fantastisk eplekanelmuldyr.

Anbefalt: