The Popular Seven and Seven Drink Recipe

Innholdsfortegnelse:

The Popular Seven and Seven Drink Recipe
The Popular Seven and Seven Drink Recipe
Anonim

The seven and seven (eller 7 og 7) er en populær whisky-høyball som samler to spesifikke drikkevaremerker. Hvis du leter etter en billig og forfriskende drink til happy hour som er utrolig lett å blande sammen, så er dette oppskriften for deg. En tilbakevendende drink som aldri vil gå av moten, den økte i popularitet på 70-tallet, da dens signaturwhisky var på topp.

På samme måte som Jack and Cola, forteller navnet deg nøyaktig hva som er i denne blandingsdrinken. Det er rett og slett et skudd av Seagrams 7 Crown Whisky toppet med 7-Up. Det er ikke noe mysterium, ingen fancy ingredienser, og ingen erstatninger eller variasjoner. Når du bestiller en sjuer og en syver i baren, er dette hva du får.

Selv om du kanskje synes det er for enkelt i dagens verden av komplekse cocktailer, er det en viss appell som holder denne retro-miksede drinken i barens skyggefulle søkelys. Kombinasjonen av denne spesielle "vel" whiskyen med en vanlig sitron-lime brus er ganske behagelig. Det er som om de er laget for hverandre. Drikkere kommer stadig tilbake for mer, og det vil sannsynligvis ikke endre seg.

"For å maksimere denne drinkens potensial, bruk veldig kald whisky slik at den ikke fortynner isen. Jeg liker å bruke 6 gram brus. Du trenger selvfølgelig ikke bruke 7 Crown Whisky, noen amerikansk (eller kanadisk)whisky duger. En fin bourbon eller rug i 45-50 % ABV ville være mitt beste valg." -Tom Macy

Image
Image

Ingredienser

  • 2 unser Seagram's 7 Crown Whisky
  • 4 til 6 unser 7-up brus, etter smak
  • Sitronskive, til pynt

Steps to Make It

Samle ingrediensene.

Image
Image

Hell whiskyen i et highball-glass fylt med is.

Image
Image

Topp med 7-up.

Image
Image

Pynt med en sitronskive. Server og nyt.

Image
Image

Hva er Seagrams 7?

Seagram's 7 er en 80-sikker whisky som du kan finne over alt. Det er ikke en bourbon, siden det ikke er laget i Bourbon County, Kentucky i henhold til spesifikke kriterier. Det er svært få barer og brennevinsbutikker i USA som ikke har en flaske rimelige Seagram's 7 med sin røde signaturetikett. Seagrams er kanskje ikke den beste whiskyen der ute, men den er overraskende jevn for sin rimelige pris, og den har mange dedikerte fans som nyter hver slurk. Den gjør også jobben når du er på utkikk etter en god og rimelig drink som de syv og syvene.

Er Seagram's 7 en kanadisk whisky?

Det er en del debatt om hva slags whiskystil Seagrams 7 er. Forvirringen stammer fra det faktum at Seagram's er et gammelt kanadisk merke som lenge har produsert whisky, vodka og gin til rimelige priser. Kombiner det med kunnskapen om at Canada er kjent for å produsere blended whisky, og mange drikker sitter igjen med et inntrykk av at Seagram's 7 er en kanadisk blended whisky. Mense på etiketten på en flaske med Seagram's 7 og det står tydelig "American whisky-a blend of distinctive character" at den er tappet og blandet av The 7 Crown Distilling Company of Norwalk, Connecticut.

Hvor sterk er de syv og syv?

Alt om de syv og syv er lagt ut, bortsett fra hvor mye 7-Up som går inn i drinken. Du kan helle så mye eller så lite brus du vil for å tilpasse drinkens smak og styrke. I gjennomsnitt er den relativt mild med et alkoholinnhold i området 10 prosent ABV (20 proof).

Anbefalt: