Enkel Ginger Martini-oppskrift med vodka

Innholdsfortegnelse:

Enkel Ginger Martini-oppskrift med vodka
Enkel Ginger Martini-oppskrift med vodka
Anonim

Ginger martini er en enkel cocktail som har den krydrete smaken av en ingefærlikør, for eksempel Domaine de Canton. Denne likøren er laget med asiatisk baby ingefær, fransk konjakk, provençalsk honning, tahitisk vanilje og appelsinblomst. Domaine de Canton ble tidligere laget i Kina, men har blitt produsert i Frankrike siden 2007. Domaine de Canton gir ingefærmartinien en sprek profil og gjør drinken til en enkel og smakfull oppgradering fra den populære vodka martini.

Målene våre for drinken har mye ingefærsmak, men hvis du etter at du har blandet og prøvd den, føler at denne oppskriften bruker for mye ingefær etter din smak, kutt likøren ned til en unse og juster vodkaen til to unser. Du kan pynte denne cocktailen med en tynn skive fersk eller kandisert ingefær, men det kan være for mye ingefærsmak for noen, til tross for det vakre utseendet. En rask vri av sitronessens uttrykt over drinken er et bedre supplement.

Selv om Domaine de Canton er godt kjent blant bartendere, har ikke alle hatt sjansen til å prøve en slurk av denne fantastiske brennevinen. Helles over isen er et glass Domaine en utmerket fordøyelseskrem. Hvis du ikke finner Domaine de Canton, er andre ingefærbrenneviner som King's Ginger en god erstatning, like i kvalitet og pris. Hovedforskjellen er at Domaine har en sterkere smakav rå ingefærrot, mens kongens er søtere, samtidig som den opprettholder en flott ingefærprofil.

Ingredienser

  • 1 1/2 unse vodka
  • 1 1/2 unse ingefærlikør
  • 1 skvett ferskpresset sitronsaft
  • Sitrontwist, til pynt

Steps to Make It

Samle ingrediensene.

Image
Image

Hell ingrediensene i en cocktailshaker fylt med is.

Image
Image

Rist godt.

Image
Image

Syt over i et avkjølt cocktailglass.

Image
Image

Pynt med en sitronvri. Server og nyt.

Image
Image

Hvor sterk er Ginger Martini?

Denne ginger martini-oppskriften er laget nesten utelukkende av alkohol, så det er bare rimelig at det ikke er en lett drink. Hvis laget med en 80-proof vodka og Domaine de Canton, har cocktailen et alkoholinnhold på 26 prosent ABV (52 proof). Det er norm alt for en boozy martini, men ikke så lett som andre blandingsdrikker kan være.

Anbefalt: