Hello Kitty Vodka Lemonade Cocktail Oppskrift

Innholdsfortegnelse:

Hello Kitty Vodka Lemonade Cocktail Oppskrift
Hello Kitty Vodka Lemonade Cocktail Oppskrift
Anonim

The Hello Kitty er en enkel cocktail som blander fruktene av Ty Ku-likør med fersk limonade og favorittvodkaen din. Det er en enkel, forfriskende og fruktig vodka martini som er uvanlig, men helt fantastisk. Kombiner denne drinken med en skål med frisk frukt for en spektakulær vårbrunch.

Selv om den lysegrønne cocktailen kan virke enkel når det gjelder smak (vodka, likør og limonade - ingenting unikt der), er det Ty Ku-likøren som gjør en vanlig blanding til en oppsiktsvekkende. Inne i den sakebaserte likøren er over 20 frukter og planteekstrakter som, spesielt i dette tilfellet, vises vakkert og virkelig skinner.

Ingredienser

  • 1 unse vodka
  • 2 unser Ty Ku-likør
  • 1 unse ferskpresset limonade
  • Sitrusvri, til pynt

Steps to Make It

  1. Samle ingrediensene.
  2. I en cocktailshaker, hell vodka, likør og limonade. Fyll med is.
  3. Rist godt.
  4. Syt over i et avkjølt cocktailglass.
  5. Pynt med en sitrusvri. Server og nyt.

Tips

  • Som med alle martinier, fortjener hello kitty den beste vodkaen du er komfortabel med å skjenke. Blandingen er så gjennomsiktig at du vil smake på eventuelle urenheter i vodkaen, så prøv å holde deg til premiumvodkaer eller de du ikke har noe imot å drikke rett.
  • På samme måte kommer ferskpresset limonade til å bli en cocktail med bedre smak. Det er like enkelt som å blande 1 del hver enkel sirup og sitronsaft med to deler vann. Du kan til og med lage et enkelt glass ved å riste det opp med is.
  • En annen fordel med hjemmelaget limonade er at du kan kontrollere de søte og sure smakene etter din smak ved å tilsette mer sirup eller juice. Mange av limonadene på flaske er enten for søte eller for sure, noe som lett kan kaste ut cocktailens balanse.

Oppskriftvarianter

  • Dette er en ideell oppskrift å forvandle til en enkel punch. Bare øk ingrediensene for antall porsjoner som trengs. Du kan gjøre den litt lettere (slik at gjestene dine ikke blir for berusede) ved å helle 1 del hver Ty Ku og vodka og 2 eller 3 deler lemonade. Den er også en utmerket ferdigblandet drink hvis du oppbevarer en mugge i kjøleskapet.
  • Legg til litt glans med en skvett klubbbrus eller bruk en sprudlende limonade.
  • Hvis du ikke finner Ty Ku, er det ingen virkelig god erstatning. Du kan imidlertid erstatte den med en likør med melonsmak (f.eks. Midori, Bols Melon) for en like smakfull cocktail som beholder den grønne fargen.

Hvor sterk er en Hello Kitty?

Hello kittys søt-syrlige smak kan lure deg til å drikke en for mye og føre til bakrus. Det kan se ut som en søt, uskyldig drink, men alkoholinnholdet er faktisk 24 prosent ABV (48 bevis). Det er typisk for denne drinkstilen og tilsvarer den populære kosmopolitiske.

Anbefalt: